dilluns, 29 de juny del 2015

Projecte de robòtica a l'institut Can Jofresa

L'institut Can Jofresa amb l'equip The Lego Stones aconsegueix la classificació per al torneig FLL Razorback International que es va celebrar a Arkansas (USA) del 15 al 17 de maig de 2015.




Coordinació: Gabriel Blanes

Competències: Comunicativa lingüística, Competència matemàtica, Tractament de la Informació i competència digital, Aprendre a aprendre, autonomia i iniciativa personal

Nivell d'implicació: centre





Descripció:

Els nois i noies han d’elaborar un robot que compleixi uns requisits, i posteriorment també es realitza un treball de valors. Han participat tots els alumnes de 3r i 4t. Cada equip està format per 10 alumnes. Hi ha tres equips que han anat a la competició a Barcelona i un d'ells ha passat a la classificació de Tenerife, i posteriorment a Arkansas.
Aquest fet ha suposat treballar en llengua castellana primer i en llengua anglesa després.

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO també realitzen treballs de robòtica que els permet fomentar la resolució de problemes, la imaginació, la creació, ...

Més informació 
Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.