dilluns, 8 d’octubre del 2018

Mathleague. Alumnes de l'institut de Vacarisses a la final nacional

Curs 2017-18. Alumnes de l'institut de Vacarisses han arribat a la Final Nacional de Mathleague Espanya, el major concurs a nivell estatal de matemàtiques, i a més, en anglès, on només havien arribat els 8 millors equips de tots els que han concursat el Mathleague durant el curs. 
Ha estat l’únic centre públic en arribar a la final, competint directament amb col·legis  privats i bilingües. I els alumnes de 3r i 4t d’ESO que participaven van arrasar, obtenint premi a totes les categories on concursaven.


    Així, els alumnes de 3r d’ESO van aconseguir quedar en segona posició a la categoria d’equips, i a més, la Goia Marsillach va quedar segona en categoria individual.
     Pel que fa als de 4t d’ESO, a la categoria d’equips, el grup de nois, va quedar en tercera posició, i el Marc Blánquez, a la categoria individual va aconseguir la primera posició, quedant el primer de tota Espanya.
    Enhorabona a tots i totes!


    Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.