divendres, 8 de juny del 2018

L'Escola Mare de Déu de Montserrat de Terrassa ha rebut el Premi Ensenyament


L'Escola Mare de Déu de Montserrat ha rebut el Premi d'Ensenyament 2018 per la seva llarga trajectòria en el desenvolupament de la comunitat d'aprenentatge en el seu centre.



La Fundació Cercle d’Economia i l’Obra Social “la Caixa” han atorgat a l'Escola Mare de Déu de Montserrat de Terrassa el Primer Premi Ensenyament.



    El jurat ha valorat la capacitat de la comunitat educativa d’aconseguir que els 214 alumnes de l'Escola Montserrat aconsegueixin l'èxit escolar, malgrat la complexitat per la seva gran diversitat; fins i tot d’aquell alumnat que arriba a mig curs.Perquè, com deia Paulo Freire, "l'educació no canvia el món, canvia les persones que canviaran el món".

    Veure la notícia al diari La Vanguardia, TV3, Diari Ara, Diari Digital El Món, Portal de notícies VilaWebDiari de Terrassa.     Nació Digital.
    Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.