dimarts, 7 de juny del 2016

Planetari. Institut Matadepera, escoles Joan Torredemer i Ginesta

Els alumnes de 1r d'ESO de l'institut de Matadepera preparen una exposició pels nens i nenes de les escoles de primària Joan Torredemer i GinestaAquesta activitat s'emmarca dins la coordinació primària-secundària.



Coordinadora: Esther González
Curs acadèmic: 2015-16
Nivell: 1 d'ESO (Institut) - 3r de primària (Escoles)
Àmbit d'implicació: Zona
Competències: Comunicativa Lingüística i Audiovisual, Artística i Cultural, Tractament de la Informació i competència digital, Aprendre a aprendre, Autonomia i Iniciativa personal, Coneixement i Interacció amb el món físic, Social i Ciutadana
Àmbit de medi (ciències socials i naturals) 




    Aquestes fotos responen a l'exposició el Planetari, de l'Institut Matadepera.


    Aquesta és una exposició treballada i preparada pels alumnes de 1r d'ESO de l'àmbit de MEDI (socials i naturals) emmarcada dins el treball per projectes de 1r d'ESO. L'objectiu de l'exposició ha estat rebre els alumnes de 3r de primària de les escoles Joan Torredemer i Ginesta que treballaven els planetes aquell mateix trimestre. 

    L'experiècia fou molt enriquidora ja que els mateixos alumnes de 1r d'ESO han estat els qui explicaven, tutoritzaven i guiaven els tallers als més petits, i, com a exalumnes de les escoles visitants, es van sentir molt orgullosos de la feina feta! 


    Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.