dilluns, 9 de juny del 2014

Alumnes de quart d'ESO de l'INS Torre del Palau guanyen el primer premi del concurs mSchools d'APPS:

Mireia Sánchez Muñoz, Ainhoa Mármol Medina, Cristian Valero Muñoz, Pau Gurpegui Gelices, Cisco Alcaraz Medina i Carlos García Aranda s'han proclamat guanyadors del primer premi, en la seva categoria, del concurs d'APPS "Mobilitzem la informàtica",mSchools, que organitza el Mobile World Capital i el Departament d'Ensenyament. 
Presentació, feta pels alumnes, per saber més sobre el projecte Alumnes i professors amb la Consellera d'Ensenyament, una vegada acabat l'acte de lliurament dels premis. 

Curs acadèmic: 2013-14
Centre educatiu: INS Torre del Palau
Coordinadors: Josep Oller, amb l'ajut de Josep Dalmau i Fernando Hernández 
Nivell: Segon Cicle d'ESO (4rt curs)
Àmbit d’implicació: Projecte de centre
Competència: Competència digital, competència d'aprendre a aprendre, i competència social i ciutadana.

Per a l'institut és un orgull tenir alumnes emprenedors i entusiastes amb idees, que troben l'assessorament de professorat implicat.
També teniu la seva pàgina web, també creada pels mateixos alumnes: http://smarthelp-system.weebly.com
El projecte preten oferir un servei de teleassistència a les persones grans i amb discapacitat a travès dels telèfons mòbils. Així podrien sortir de casa sense por i amb la seguretat que amb una pressió al telèfon s'activaran tots els serveis de localització i ajut.
El premi ha estat material d'informàtica per a cada premiat, entrades a Port Aventura i d'altres obsequis. A més, els organitzadors desenvoluparan l'APP de manera gratuita i se la cediran a l'alumnat i a l'institut.
http://www.xtec.cat/web/centres/alscentres/premis/apps2014/finalistes

Aquest projecte s'inclou en l'experiència pilot Mobilitzem la informàtica, impulsada pel Mobile World Capital Barcelona.
Per a més informació, podeu consultar aquestos enllaços:

http://se-vallesoccidental2.net/webarxius/mschools.htm

 
Las "apps" de l'insti



Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.