dilluns, 14 de desembre del 2015

Presentació de SantlloTV, la televisió de l'escola Sant Llorenç del Munt

A l'escola Sant Llorenç porten a terme un programa de televisió de la seva escola, per tal d'explicar notícies, informar del temps, activitats, entrevistes, etc. per tal de donar a conèixer tot el que fan. 

Coordinadors/es
Curs acadèmic: 2015-16
NivellIntantil i Primària
Àmbit d'implicació: Projecte de centre
Competències: Comunicativa Lingüística i Audiovisual, Artística i Cultural, Tractament de la Informació i competència digital, Iniciativa personal.


Àrees: Interdisciplinar


Objectius
  • Animar als alumnes a participar en el Canal de Televis
  • Crear escola
  • Treballar la competència comunicativa, especialment l'expressió oral
Descripció:
Els alumnes de l'escola Sant Llorenç han elaborat un programa de televisió de la seva escola, per tal d'explicar notícies, informar del temps, activitats, entrevistes, etc. per tal de donar a conèixer tot el que fan. És una iniciativa on els nens i nenes col·laboren conjuntament entre els diferents cicles, fet que ajuda a sentir-se partícips i integrants de la seva escola. 
Alguns dels apartats que integren al vídeo són: notícies, activitats, entrevistes, aniversaris, informació del temps...
 
Valoració:
Projecte d'escola que potencia la cohesió entre les diferents edats dels alumnes, el treball en equip, a més de les diferents competències digitals i audiovisuals. A través d'aquest canal televisiu, els alumnes transmeten el coneixement i les activitats realitzades durant el curs.  

Conceptes clau: expressió, comunicació, cohesió, TAC.

Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.