dimarts, 15 de desembre del 2015

Concert cooperatiu de Nadal. Escoles Salvador Vinyals, Les Arenes, Roser Capdevila, Mare de Déu de Montserrat i Institut Mont Perdut

Per quart any les escoles Les ArenesRoser CapdevilaSalvador VinyalsMare de Déu de Montserrat Institut Mont Perdut  s'han coordinat per fer  possible la cantada de Nadal. Una aquesta activitat que promou la coordinació primària-secundària entre escoles i instituts.



Curs acadèmic: 2015-16 i 2016-17
Coordinació: equips directius de les escoles implicades i professorat de música 

Nivell: 6è de primària i alumnes d'ESO
Àmbit d'implicació: escola i zona
Competències: Artística i Cultural
Àrees: educació musical





























      Objectius
      • Promoure l'intercanvi entre les escoles adscrites i l'institut
      Escola Roser Capdevila
        Escola Mare de Déu de Montserrat



        Escola Salvador Vinyals


          Institut Mont Perdut
            Batucada cloenda. Institut Mont Perdut
            Descripció:

            Aquesta cantada de Nadal es promou des de la coordinació de primària-secundària que es porta a terme entre les escoles i l'institut. És el quart curs que es realitza. En aquesta edició, i amb l'objectiu d'afavorir la relació entre els nois i noies de cada centre, cada grup classe participant ha realitzat un vídeo que ha enviat als centres presentant-se i convidant al concert. La cloenda ha estat al pati disfrutant d'una batucada realitzada pel grup de l'institut.

            Valoració:


            Es tracta d'una activitat lúdica adequada per les festes de Nadal i que als nois i noies els agrada molt perquè els permet relacionar-se, encara que sigui per poca estona, amb nois i noies de l'institut i amb companys de 6è dels altres centres de la zona.

            Conceptes clau: música, cançons
            Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.