dilluns, 3 d’abril del 2017

Què és el treball per projectes?

El treball per projectes és una metodologia innovadora centrada principalment en l'aprenentatge  i les necessitats de l'alumnat. Avui dia cada vegada són més els mestres que innoven en la seva metodologia per tal de crear un aprenentatge significatiu i útil per l'alumnat. 
A continuació podeu trobar diferents vídeos on professionals ens donen la seva visió del que és per ells el treball per projectes i quina consideren la millor manera d'introduir-lo a l'aula. 







El Xavi Geis és director de l'Escola Rellinars, una escola rural on treballen a través d'aquesta metodologia. En aquest vídeo ens explica què és el treball per projectes, com programar-ho i l'avaluació d'aquest. 






    La Sandra Prat ens dona el seu punt de vista del treball per projectes com a mestre d'educació infantil i primària i membre del grup de perspectiva educativa dels projectes de treball de la Universitat de Barcelona. 






      Pel que fa a la Júlia López Quintana, també ens donarà la seva visió com a mestre d'educació infantil i primària. 



        Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.