dimarts, 2 de juny del 2015

W.O.R.L.D. El musical de l'institut de Vacarisses

Els alumnes de 4t d'ESO de l'institut de Vacarisses han preparat un musical amb l'objectiu de recaptar diners per al viatge de fi de curs.
Han treballat molt en aquest espectacle i han aconseguit un molt bon resultat!

Accés al programa


Centre educatiu: Institut de Vacarisses
Coordinadores: Àngeles Pérez i Nídia Centelles
Curs acadèmic: 2014-15
Nivell: 4t d'ESO
Àmbit d'implicació: centre
Competències: Comunicativa Lingüística i Audiovisual, Artística i Cultural, Tractament de la Informació i competència digital, Aprendre a aprendre, Autonomia i Iniciativa personal




Objectius:
  • Crear i interpretar un musical
  • Portar a terme un projecte interdisciplinari
Metodologia i recursos utilitzats:

Es tracta d'un projecte que pretén integrar totes les àrees, des de la tecnologia de la informació fins a l'educació artística (a través dels balls típics de regions diverses). 




Fil argumental: a partir d'una màquina viatgera els alumnes poden conèixer tradicions, costums i balls de diferents països del planeta amb la finalitat d'escollir destinació pel seu viatge de final de curs.
Implica a tota la comunitat educativa (nois i noies, professorat, personal d'administració i consergeria...) fins i tot a famílies.

Han fet tres representacions al Casal de Vacarisses els dies 29 i 30 de maig amb molt d'èxit i que ha agradat molt al públic assistent.

Conceptes clau: musical

Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.