dilluns, 12 de gener de 2015

Projecte Christmas Around the World de l'escola França

L'escola França ha participat per segon curs consecutiu en el projecte Christmas Around the World on cada un dels centres participants explica com es celebra el Nadal al seu país via Skype.

Coordinadora: Àngels Rafael i Mª Lluïsa Uroz
Curs acadèmic: 2014-15
Nivell: CS de primària
Àmbit d'implicació: Centre
Competències: Comunicativa Lingüística i Audiovisual, Artística i Cultural, Tractament de la Informació i competència digital, Social i Ciutadana
Àrea: Llengua anglesa


Objectius
  • Escoltar i posar a la pràctica la llengua anglesa en un context real
Descripció:
S'ha fet una connexió amb Skype el dia 15 a la tarda els alumnes de 5è i el dia 16 a la tarda amb els de 6è amb una escola de Florida.
El dia 15 de desembre els alumnes de 5è A i B s’han reunit en una classe i han fet preguntes als alumnes de l’escola de Florida. També els han fet una demostració de com fer Caga Tió. Ells ens han explicat com decoren les cases amb l’arbre de Nadal, qui els porta els regals i moltes tradicions del país com la dels Elfs que els vigilen per comprovar si es porten bé.
El dia 16 de desembre els alumnes de 6è A i B van estar a l’aula de Música per poder comunicar-se amb els alumnes de l’escola de Lakeland. Van fer entre els alumnes un intercanvi de costums nadalenques i els nostres alumnes de 6è van fer una petita demostració de com es juga al Quinto a Terrassa.
Aquesta activitat pretén fer un aprenentatge real de la llengua oral anglesa. Posteriorment els alumnes voluntàriament es comunicaran mitjançant el correu electrònic.


Valoració:
Els alumnes han participat amb molt d’entusiasme i il·lusió en l'activitat.


Conceptes clau:
Comunicació, anglès

Més informació aquí.
Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert, Anna Mondéjar González i Laura Val Gangonells.